Naar hoofdinhoud

Communicatielijn Groeien naar morgen vertelt

Communicatielijn Groeien naar morgen vertelt

Groeien naar morgen

De communicatielijn Groeien naar morgen vertelt, aan de hand van een aantal portretten van agrariërs met een gemiddelde landbouwpraktijk, over hun uitdagingen bij het maken van de omslag naar een duurzame, toekomstbestendige landbouw. En zet daar concrete ondersteuningsmogelijkheden vanuit LNV tegenover.

Foto: Shutterstock

Als boer en ondernemer wil je vooruit. Maar vaak heb je het gevoel klem te zitten tussen bijvoorbeeld markt en overheid of tussen bank en burger. Investeren in duurzame landbouw klinkt goed, maar je grote zorg is of je die investeringen ooit terugverdient. Veel boeren maken zich al klaar voor de toekomst. Ook jij wilt de juiste keuzes maken voor een gezonde toekomst van je boerenbedrijf. Keuzes waarmee je bovendien plezier houdt in je werk. De overheid ondersteunt je graag bij deze zoektocht. Zo werken we samen aan een toekomstbestendige landbouw.

https://youtube.com/watch?v=1uqNgSz8R8Y

Groeien naar morgen

Groeien naar morgen is ontwikkeld om het ondersteuningsaanbod, dat steeds verder uitgebouwd wordt, overzichtelijk aan te bieden. Uit diverse onderzoeken en contactmomenten tussen het ministerie en agrariërs, blijkt dat het voor agrariërs een uitdaging is om de omslag te maken naar een duurzame, toekomstbestendige landbouw en er behoefte is aan concrete ondersteuning. Op de website van het ministerie vanLNV lees en zie je er alles over.

Bij Groenpact hebben we een aantal financieringsmogelijkheden voor je op een rij gezet, zowel landelijke als regionale. Neem eens een kijkje op: www.groenpact.nl/ik-zoek-naar-financiering.

Lees ook: Onderzoek hogescholen naar soepele bedrijfsovername: ‘Het is een langdurig proces’

Lees externe pagina

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Velden met een * zijn verplicht.