Naar hoofdinhoud

PWN sluit zich aan als nieuwe partner van Water for Life

PWN sluit zich aan als nieuwe partner van Water for Life

PWN, het drinkwaterbedrijf van Noord-Holland, heeft zich aangesloten als nieuwe vaste partner bij Water for Life. Water for Life, een initiatief van de Nederlandse drinkwaterbedrijven, maakt zich sterk voor schoon water en goede sanitatie en hygiëne in landen waar dat geen vanzelfsprekendheden zijn. Met de komst van PWN heeft Water for Life vijf vaste partners, te weten Vitens, Evides Waterbedrijf, Waterbedrijf Groningen, WML en PWN.

“Wereldwijd halen nog steeds 1,8 miljard mensen hun drinkwater uit vervuilde bronnen. En maar liefst 2,4 miljard mensen op de wereld kunnen nog geen gebruik maken van schone toiletten en ander sanitair. Dat zijn de schokkende cijfers. PWN wil zich graag, samen met de andere partners, wereldwijd inzetten om mensen duurzaam toegang te geven tot drinkwater en sanitaire voorzieningen,” aldus Ria Doedel, algemeen directeur a.i. PWN.

Marco Schouten, directeur Water for Life: “We zijn erg blij met de komst van PWN als nieuwe partner. PWN is een mooie toevoeging als partner van Water for Life. Wij kijken ernaar uit om het netwerk en de expertise van PWN de komende jaren in te zetten voor Water for Life.”Water for Live ontwikkelingshulp

Vindt u ook dat iedereen recht heeft op kraanwater?

Help dan hier mee!

Lees meer

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Velden met een * zijn verplicht.